Hyggelig sykkeltur med RRT 27.06.2021

Årets sykkeltur i regi av Romerike Runners Team gikk av stabelen i dag – 5 fra Runners deltok på denne eksklusive turen. Perfekt sykkelvær, hyggelig selskap, spreke syklister, bading i Vrangen – kan det bli bedre? Bildene taler for seg. Ruta vi fulgte var: Holtersaga – Storøyungen – via trillesti over til veien til Hakkim – opp bakkene til Vrangen – deretter Råsjøen – Sjunken – Rustadsaga og tilbake til parkeringen. 49,3 km.

Årets sykkeltur med Romerike Runners

På sykkeltur med Runners

Søndag 27. Juni er dagen for årets sykkeltur med Romerike Runners.

I år går turen rundt om i Romeriksåsen.

Vi møtes ved innfartsparkeringen til Romeriksåsen, ved Holtersaga kl.10.00
(Rett etter Eltonåsen, der veien går innover mot Bekkestua)

Adkomst: Kjør til Kløfta – deretter til Gjerdrum, så rv.120 mot Nannestad.

Ta med mat og drikke, noe å sitte på og gjerne badetøy.

Vi tråkker oss innover Romeriksåsen, forbi Grøsakervangen, Stor-Øyungen og bakkene opp til Engelstadvangen. Videre til Hakkim og rolig opp til Vrangen. Her er det niste og kanskje en dukkert, før vi tråkker videre ned til Råsjøen. Østover forbi Jaktslottet til Fearnley, forbi Bjertnessjøen til Sjonken og Rustadsaga. Og rolig tilbake til Holter.

Turen er på ca. 45 km; vi tar det pent og rolig og stopper ofte.

Hilsen Erik og Per Johan:-)

Romerike Runners er i gang igjen!

ABIK-karusellen er i gang, og Romerike Runners er selvsagt med. Foreløpig går løpene med valgfritt tidspunkt innenfor 1 uke og med selvrapportering av tid (ingen jukser!). Her er fin gjeng fra RRT som løp på Hvaltjern 15. juni.

Romerike Runners Team – Trimtex nettbutikk er nå åpen

Romerike Runners Team – Trimtex nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 20.06.2021 med forventet levering i uke 34.

NB! Det vil bli visning av kolleksjonen med prøvemulighet mandag 14.06.2021 i forbindelse med turen til Sotue, og torsdag 17.06.2021 kl. 17-18 ved Skedsmohallen (før trening).

Du finner info om nettbutikken under fane Medlemssider. (Du må logge deg inn først, samme pålogging som for Runner’n).

Det sendes også ut egen epost til alle medlemmer med info om nettbutikken.

Fellestrening er i gang igjen

Torsdag 26. mai åpnet Romerike Runners fellestrening igjen etter å ha vært nedstengt siden 04.03.2021. Det trenes nå i grupper på inntil 20 personer, og fremmøte er på parkeringsplassen ved skedsmohallen/Romerike friidrettsstadion, på nærmere anviste plasser.

Vel møtt på trening!

Runner’n nr. 2 – Mai 2021 er klar for nedlasting.

Runner’n nr. 2 – Mai 2021 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», og du vil finne Runner’n under fane «Medlemssider».

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut til de som skal ha den via egen postombæring eller sendes pr. post.

PS: Har du glemt passordet? Det blir sendt ut en egen epost der dette er oppgitt. DS.

God pinse – med gode nyheter om lettelser i koronarestriksjonene

Lillestrøm kommune går over til smitteverntiltak på nivå 5C fra og med 22. mai.

Men, vi må vente enda litt til, på lokal forskrift…

Den 25. mai samles formannskapet på nytt, for å vedta ny lokal forskrift, som skal gjelde etter at kommunen trer ut av kapittel 5C.

Vi nærmer oss forhåpentligvis den dagen vi har ventet på så lenge, nemlig at vi kan starte fellestreningene igjen… Kommer ny melding når det kan skje.

Fellestrening i RRT fortsatt stengt…

Fellestrening er fortsatt nedstengt …. selv om det er lettet litt på korona-tiltakene i kommunen.

Slik som reglene er nå kan voksne trene sammen i grupper inntil 10 personer. Dette er ikke tilstrekkelig til at vi kan åpne for fullt igjen, men her kan kohorter på inntil 10 i klubben vår gå sammen og trene, bare man holder 1 meters avstand og tar hensyn til andre man møter på treningsturen. Skulle det dannes flere kohorter i klubben vår må disse ikke møtes til trening til samme tid og sted.

Uansett, vi håper og krysser fingrene for at det nærmer seg en full åpning igjen og at vi alle kan møtes ved bommen ved Skedsmohallen.

Treningsprogram vår-sommer 2021

Treningsprogram vår-sommer 2021 for Gruppe 2 og Gruppe 3 er lagt ut. Du finner dem under fane Trening – Treningsprogram.

Fellestrening i RRT fortsatt stengt.

Ifølge handlingsplanen vår skulle vi hatt klubbkveld etter treningen torsdag 15. april i kafeteriaen i Skedsmohallen.
Slik situasjonen fortsatt er må denne avlyses/utsettes, men vi venter i spenning på myndighetenes informasjon når gjeldende tiltaksnivå går ut 25. april, og hva som da åpnes opp igjen.

Vi krysser fingrene for at fellestreningene våre snart kan gjenopptas og at vi kan treffes igjen. Uansett, melding om hva som vil skje og når kommer i uke 17 (26.-30. april). Inntil da ha en fortsatt fin treningsvår!