Godt nyttår

Godt nyttår!

Nytt år og nye muligheter. Vi håper på bedre tider og krysser fingrene for et aktivt 2021 løpeår.

 

 

 

Fellestreninger i RRT stengt frem til 13. januar 2021

De strenge koronatiltakene Lillestrøm kommune forlenges til 13. januar 2021.

Dette betyr at fellestreningene er nedstengt inntil videre. 13. januar høres veldig langt fram i tid, men plutselig er vi der, først litt jul og så litt nyttår og vips, men og det er et lite men, det er fortsatt ingen garanti at 13. januar er alt normalt igjen.

Vi krysser fingre for at vi kan komme i gang igjen da.

Hold ut og tren.
Mvh styret

Fellestreninger stengt frem til 18. desember

2. desember kom det ny melding fra kommunen om at de opprettholder de nåværende strenge korona-tiltakene fram til 18.desember.

Dette betyr at RRT må fortsette nedstenging av fellestreninger. Håper imidlertid at så mange som mulig fortsetter trening på individuell basis!

Dette betyr også at den tradisjonelle nissefesten vi skulle avholdt 10.desember avlyses.

Styret i RRT ønsker i stedet å invitere medlemmene til en «digital» nissefest. Ta et nissebilde av deg selv (gjerne med grøt e.l.) og legg det ut på Facebook siden vår torsdag 10. desember eller påfølgende dager.

Styret.

Runner’n nr. 4 – November 2020 er klar til nedlasting

Runner’n nr. 4 – November 2020 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», og du vil finne Runner’n under fane «Medlemssider».

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut til de som skal ha den i forbindelse med trening. Resten sendes pr. post.

PS: Har du glemt passordet? Det blir sendt ut en egen epost der dette er oppgitt. DS.

Romerike Runners Team stenger ned fellestreningene f.o.m. 12.11.2020

Styret har vært i kontakt med Lillestrøm kommune ad koronasituasjonen, og vi velger å følge dugnaden og tiltakene kommunen har bestemt for de neste 3 ukene. Bl.a. må vi overholde følgende:
• 1 og/eller 2 meters-regelen må følges. I praksis har vi nok litt problem med å overholde dette når vi løper 10-15 personer i følge.
• Totalt antall sosiale kontakter pr. uke må ikke overstige 10 personer.

Etter styrets skjønn må vi i RRT være med på dugnaden som nå er satt i gang for å hindre videre smittespredning. Dette medfører at vi må stoppe fellestreningene i perioden på 3 uker, som de nye forskriftene i første omgang gjelder for. Vi kan heller ikke oppfordre til trening i smågrupper, nettopp med tanke på antall kontakter, slik at trening fremover må være opp til hver enkelt og på eget initiativ.

Etter 3-ukers perioden vil vi i styret ta en ny vurdering av situasjonen.

Dette er selvfølgelig kjedelig, men som vi sa i våres da vi var nedstengt; stå på, en dag møtes vi på parkeringsplassen igjen klar til nye dyster og ikke glem den gode klubbfølelsen vi har opparbeidet. I våres var vi flinke til å dele opplevelser på sosiale medier, kjør på.

Erna sa for noen dager siden, «hold dere hjemme», men vi sier det er tillatt med en joggetur….

Mvh
styret

Vinterkarusellen 31.10.2020 Lørenskog

Første løp i Vinterkarusellen på Romerike gikk av stabelen på Lørenskog lørdag 31.10.2020. I tråd med koranareglene var det puljestarter pr. aldersklasse(r), og det fungerte fint. Romerike Runners imponerte med hele 11 deltakere! Her noen bilder:

Høsten er her og med den mørke kvelder – husk refleksvest!

Høsten er her, treningsprogram for høst/vinter er lagt, og det er på tide å forberede seg på mørke kvelder. Så fra nå og utover refleksvest obligatorisk når vi er ute og løper:-) Og nye refleksvester kommer snart!

 

Treningsprogram for gr. 2 og gr. 3 høst 2020-vinter 2021

Treningsprogram for gr. 2 og gr. gr. 3 høst 2020-vinter 2021 er lagt ut. Du finner dem under fane Trening – Treningsprogram.

Fin jubileumsmarkering – Romerike Runners 30 år!

60 var til stede på markeringen av Romerike Runners Team 30 årsjubileum torsdag kveld, 8.10.2020. Det ble en hyggelig og fin markering, der både nye og gamle medlemmer hadde møtt opp. Det startet med servering av fruktchampagne og sjokoladesnacks/energibarer, deretter var det synging av bursdagssangen, etterfulgt av at Gerda Grøndahl og Jan Erik Heia som ga et tilbakeblikk fra selve stiftelsesdatoen 01.10.1990, og hvordan klubben kom i stand. Så ble det allsang med synging av Runners-sangen, og tale av klubbens leder Sigmund Jensen. Alt i alt en trivelig kveld, der alle så ut til å kose seg.

Jubileumsgaven fra klubben til alle medlemmer er en refleksvest med klubblogo. Alle som ønsker å motta den må sende en epost, med angivelse av størrelse (S, M, L, XL), til Trygve Haug på epostadresse tryahaug@online.no. NB! Siste frist for å takke ja er 16.10.2020, da sendes bestillingen! Gavekort RRT 30 år

Mer om jubileumsfeiring

Styret hadde håp om å gjennomføre to jubileumsarrangementer, men det skal imidlertid ikke være lett i disse tider. Rælingen kommune sendte ut nye strenge Covid 19 tiltak til de som skulle leie lokaler av kommunen (deriblant Heimen). Max 40 personer, ingen alkoholservering, alle arrangement avsluttes kl. 21 osv.

Derfor er årsfesten/jubileumsfesten også avlyst.

Da står vi igjen med ett arrangement, selve bursdagen. Vi i styret tenkte som så at det passet jo veldig fint at bursdagen falt på en treningskveld, men så var jo dette midt i høstferien.

Derfor, torsdag 8. oktober inviterer vi alle Romerike Runners sine medlemmer til en markering ved bommen ved Skedsmohallen. Det blir en treningsøkt først, men kl. 19.00 samles vi,  og som vi har sagt tidligere, da kan det lønne seg å være der:-)

Vi har ingen muligheter til å være inne noe sted, så arrangementet vil foregå ute.

Vel møtt. Hilsen Styret