Nissefesten torsdag 5. Desember 2019 kl. 19.30

Nissefest torsdag 5. Desember 2019 kl. 19.30

Torsdag 5. Desember 2019 kl. 19.30 går den årlige nissefesten for Romerike Runners Team av stabelen. Vi trener først (de som vil), og vi benytter garderobe i Skedsmohallen. Sted for nissefesten: Kafeen i Skedsmohallen.

Det blir levende musikk i år – vi har vært så heldige å få Knut Løken til å spille, og han vil sørge for at vi kommer i riktig fin julestemning. Videre blir det servering av nissegrøt. Vi synger julesanger og koser oss, og tradisjonen tro er det kåring av beste nisseantrekk, så kle deg gjerne i et artig juleantrekk! Utlodning.

Servering fra kl. 19.30.

Videre blir det loddsalg med trekning av fine premier, trekning av vinflaske på «inngangsloddet», klubbinfo osv. som vanlig på klubbkvelder.