RRT fyller 30 år – Jubileumsfeiring…

Hei,

Og vi som skulle jubilere i hele høst… mimrekveld/klubbkveld, bursdag, jubileumstur og jubileums-/årsfest.

Så skulle det komme et lite virus som stikker kjepper i hjulene, ikke bare for oss, men for en hel verden. Og vi må ta dette på alvor, situasjonen den siste tiden viser at krigen ikke er over.

Jubileumsturen til Zagreb avlyste vi for lenge siden, så vurderte vi en alternativ helgetur her i landet til ett eller annet sted, men dette ble også skrinlagt.

På siste styremøte vedtok vi å avlyse mimrekvelden/klubbkvelden, som skulle vært 24. september, og som vi hadde så store planer for.

Pt. står vi igjen med bursdagen torsdag 1. oktober, og der skal vi ha en «liten markering». «Jubileumsgaven/overraskelsen» som vi har snakket om, sliter vi også litt med.

Så er det lørdag 24.oktober, jubileums-/årsfest, på Heimen. Denne har vi ikke avlyst enda, men tradisjonell fest med middag og dans er utelukket. Vi må komme tilbake til hva vi ender opp med for dette arrangementet.

Kjedelig, men liv og helse må gå foran et jubileum, vi kommer sterkt tilbake den dagen verden er normal igjen.

Inntil da må vi holde sammen og trene videre, og som noen sa på treningen i kveld da jeg sa informerte om at klubbkvelden førstkommende torsdag er avlyst; «da blir det vel trening på torsdag», og det er helt korrekt.

Mvh
Styret v/Sigmund