Mer om jubileumsfeiring

Styret hadde håp om å gjennomføre to jubileumsarrangementer, men det skal imidlertid ikke være lett i disse tider. Rælingen kommune sendte ut nye strenge Covid 19 tiltak til de som skulle leie lokaler av kommunen (deriblant Heimen). Max 40 personer, ingen alkoholservering, alle arrangement avsluttes kl. 21 osv.

Derfor er årsfesten/jubileumsfesten også avlyst.

Da står vi igjen med ett arrangement, selve bursdagen. Vi i styret tenkte som så at det passet jo veldig fint at bursdagen falt på en treningskveld, men så var jo dette midt i høstferien.

Derfor, torsdag 8. oktober inviterer vi alle Romerike Runners sine medlemmer til en markering ved bommen ved Skedsmohallen. Det blir en treningsøkt først, men kl. 19.00 samles vi,  og som vi har sagt tidligere, da kan det lønne seg å være der:-)

Vi har ingen muligheter til å være inne noe sted, så arrangementet vil foregå ute.

Vel møtt. Hilsen Styret