Fin jubileumsmarkering – Romerike Runners 30 år!

60 var til stede på markeringen av Romerike Runners Team 30 årsjubileum torsdag kveld, 8.10.2020. Det ble en hyggelig og fin markering, der både nye og gamle medlemmer hadde møtt opp. Det startet med servering av fruktchampagne og sjokoladesnacks/energibarer, deretter var det synging av bursdagssangen, etterfulgt av at Gerda Grøndahl og Jan Erik Heia som ga et tilbakeblikk fra selve stiftelsesdatoen 01.10.1990, og hvordan klubben kom i stand. Så ble det allsang med synging av Runners-sangen, og tale av klubbens leder Sigmund Jensen. Alt i alt en trivelig kveld, der alle så ut til å kose seg.

Jubileumsgaven fra klubben til alle medlemmer er en refleksvest med klubblogo. Alle som ønsker å motta den må sende en epost, med angivelse av størrelse (S, M, L, XL), til Trygve Haug på epostadresse tryahaug@online.no. NB! Siste frist for å takke ja er 16.10.2020, da sendes bestillingen! Gavekort RRT 30 år