Romerike Runners Team stenger ned fellestreningene f.o.m. 12.11.2020

Styret har vært i kontakt med Lillestrøm kommune ad koronasituasjonen, og vi velger å følge dugnaden og tiltakene kommunen har bestemt for de neste 3 ukene. Bl.a. må vi overholde følgende:
• 1 og/eller 2 meters-regelen må følges. I praksis har vi nok litt problem med å overholde dette når vi løper 10-15 personer i følge.
• Totalt antall sosiale kontakter pr. uke må ikke overstige 10 personer.

Etter styrets skjønn må vi i RRT være med på dugnaden som nå er satt i gang for å hindre videre smittespredning. Dette medfører at vi må stoppe fellestreningene i perioden på 3 uker, som de nye forskriftene i første omgang gjelder for. Vi kan heller ikke oppfordre til trening i smågrupper, nettopp med tanke på antall kontakter, slik at trening fremover må være opp til hver enkelt og på eget initiativ.

Etter 3-ukers perioden vil vi i styret ta en ny vurdering av situasjonen.

Dette er selvfølgelig kjedelig, men som vi sa i våres da vi var nedstengt; stå på, en dag møtes vi på parkeringsplassen igjen klar til nye dyster og ikke glem den gode klubbfølelsen vi har opparbeidet. I våres var vi flinke til å dele opplevelser på sosiale medier, kjør på.

Erna sa for noen dager siden, «hold dere hjemme», men vi sier det er tillatt med en joggetur….

Mvh
styret