RRT hjemmeside i ny drakt

Som dere vil se har Romerike Runners Team sine hjemmesider fått ny drakt, og håper dere alle liker resultatet. I grove trekk består endringene i:

  • En «opprydding» i menyene (tab-ene), slik at det nå er færre hovedmenyer, men med undermenyer som vises når man peker på hovedmenyene. Håper dette vil gjøre hjemmesiden mer oversiktlig og lett å finne fram i.
  • Egen innloggingsmeny. Nærmere info om hvordan den nye innloggingen skal benyttes blir sendt ut på epost.
  • Bedre tilpasset visning på mobiltelefon

Ellers vil innlegg og sider oppdateres fortløpende som tidligere. Har du spørsmål og kommentarer, ta kontakt med Per Johan Dulsrud på tlf. 95109986.

Vellykket skitur til Geitsjøen

Det ble en vellykket og koselig skitur med Romerike Runners til Geitsjøen 10. mars. I alt 15 personer møtte opp på parkeringen ved Losby, og gikk første etappe inn til bålplassen på ei øy i Geitsjøen. Her hadde Erik ordnet og rigget til på forhånd, med bål og fin leirplass. Stor takk til Erik for godt forarbeid:-).

7 av de fremmøtte gikk videre til Vangen og tilbake, og på kafeen på Vange vanket det både kanelbolle, og varmt og kaldt drikke. Og på bålplassen var stemningen god, med grilling av pølser og fortæring av medbrakt niste og kaffe.

Klubbkveld mandag 19. mars kl. 19.30

Thor Gotaas kommer til oss på klubbkvelden 19. mars kl. 19.30 med mange historier om emnet Norsk skihistorie fra siste boka hans, ”Før og etter Wirkola. Norsk hoppsport fra 1940 til 1990”.

Som vanlig møtes vi 1800 og løper først, dusj i garderobene i Skedsmohallen, deretter mat og foredrag og masse fine premier til loddsalget.

Velkommen! Mer info, klikk her: Klubbkvelden 19.3, Thor Gotaas

Hjemmesida er under revidering

Hjemmesida er under revidering, der dere bl.a. vil se at de tidligere fanene er samlet i grupper. Dessverre er det foreløpig ikke mulig å logge inn på Medlemssider, da de er under omarbeidelse. Runner’n finner du inntil videre her med det samme passordet som før: Runner’n 2018-1 Februar Digital

Runner’n 2018-1 Februar.

Runner’n 2018-1 Februar er klar for nedlasting. Du finner den her: Runner’n 2018-1 Februar Digital.

 

Skiweekend til Hornsjø 6.-8. april 2018

Skiweekend til Hornsjø

Tradisjonen tro inviterer Odd Ivan igjen glade Runnere til skiweekend på Hornsjø. Sett av helgen 6. – 8. april 2018. Det blir god mat, drikke, dans, sosialt samvær og fine skiturer. For påmelding og informasjon, kontakt:

Odd Ivan Andersen, tlf. 980 26 293.

Pris: «Mye for pengene».