Mer om jubileumsfeiring

Styret hadde håp om å gjennomføre to jubileumsarrangementer, men det skal imidlertid ikke være lett i disse tider. Rælingen kommune sendte ut nye strenge Covid 19 tiltak til de som skulle leie lokaler av kommunen (deriblant Heimen). Max 40 personer, ingen alkoholservering, alle arrangement avsluttes kl. 21 osv.

Derfor er årsfesten/jubileumsfesten også avlyst.

Da står vi igjen med ett arrangement, selve bursdagen. Vi i styret tenkte som så at det passet jo veldig fint at bursdagen falt på en treningskveld, men så var jo dette midt i høstferien.

Derfor, torsdag 8. oktober inviterer vi alle Romerike Runners sine medlemmer til en markering ved bommen ved Skedsmohallen. Det blir en treningsøkt først, men kl. 19.00 samles vi,  og som vi har sagt tidligere, da kan det lønne seg å være der:-)

Vi har ingen muligheter til å være inne noe sted, så arrangementet vil foregå ute.

Vel møtt. Hilsen Styret

 

Runnern nr. 3 2020 – September er klar for nedlasting

Runner’n nr. 3 – September 2020 er klar for nedlasting. Dette er et stort jubileumsnr.!

Logg inn via fane «Logg inn», og du vil finne Runner’n under fane «Medlemssider».

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut til de som skal ha den i forbindelse med trening mandag 28. september og torsdag 1. oktober. Resten sendes pr. post.

PS: Har du glemt passordet? Det blir sendt ut en egen epost der dette er oppgitt. DS.

RRT fyller 30 år – Jubileumsfeiring…

Hei,

Og vi som skulle jubilere i hele høst… mimrekveld/klubbkveld, bursdag, jubileumstur og jubileums-/årsfest.

Så skulle det komme et lite virus som stikker kjepper i hjulene, ikke bare for oss, men for en hel verden. Og vi må ta dette på alvor, situasjonen den siste tiden viser at krigen ikke er over.

Jubileumsturen til Zagreb avlyste vi for lenge siden, så vurderte vi en alternativ helgetur her i landet til ett eller annet sted, men dette ble også skrinlagt.

På siste styremøte vedtok vi å avlyse mimrekvelden/klubbkvelden, som skulle vært 24. september, og som vi hadde så store planer for.

Pt. står vi igjen med bursdagen torsdag 1. oktober, og der skal vi ha en «liten markering». «Jubileumsgaven/overraskelsen» som vi har snakket om, sliter vi også litt med.

Så er det lørdag 24.oktober, jubileums-/årsfest, på Heimen. Denne har vi ikke avlyst enda, men tradisjonell fest med middag og dans er utelukket. Vi må komme tilbake til hva vi ender opp med for dette arrangementet.

Kjedelig, men liv og helse må gå foran et jubileum, vi kommer sterkt tilbake den dagen verden er normal igjen.

Inntil da må vi holde sammen og trene videre, og som noen sa på treningen i kveld da jeg sa informerte om at klubbkvelden førstkommende torsdag er avlyst; «da blir det vel trening på torsdag», og det er helt korrekt.

Mvh
Styret v/Sigmund

ABIK sommerkarusell, Hvalstjern 03.09.2020

Godt oppmøte fra Romerike Runners på ABIK på Hvalstjern i Fetsund. Her et lite knippe.

Resultater: https://akershus.bedriftsidretten.no/storage/Preview?id=369b6afe-2395-458c-95b6-c962de0b1880

 

Siste heatet i ABIK-løpet på Hvalstjern 3. sept. ble nesten et rent Runners-heat – 7 av 8 fra Runners. Her noen bilder – konsentrasjon før start, deretter start av alle klokker for korrekt tidtaging, og så – startskuddet går, og full fart ut fra start!