Runner’n nr. 4 – November 2020 er klar til nedlasting

Runner’n nr. 4 – November 2020 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», og du vil finne Runner’n under fane «Medlemssider».

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut til de som skal ha den i forbindelse med trening. Resten sendes pr. post.

PS: Har du glemt passordet? Det blir sendt ut en egen epost der dette er oppgitt. DS.

Romerike Runners Team stenger ned fellestreningene f.o.m. 12.11.2020

Styret har vært i kontakt med Lillestrøm kommune ad koronasituasjonen, og vi velger å følge dugnaden og tiltakene kommunen har bestemt for de neste 3 ukene. Bl.a. må vi overholde følgende:
• 1 og/eller 2 meters-regelen må følges. I praksis har vi nok litt problem med å overholde dette når vi løper 10-15 personer i følge.
• Totalt antall sosiale kontakter pr. uke må ikke overstige 10 personer.

Etter styrets skjønn må vi i RRT være med på dugnaden som nå er satt i gang for å hindre videre smittespredning. Dette medfører at vi må stoppe fellestreningene i perioden på 3 uker, som de nye forskriftene i første omgang gjelder for. Vi kan heller ikke oppfordre til trening i smågrupper, nettopp med tanke på antall kontakter, slik at trening fremover må være opp til hver enkelt og på eget initiativ.

Etter 3-ukers perioden vil vi i styret ta en ny vurdering av situasjonen.

Dette er selvfølgelig kjedelig, men som vi sa i våres da vi var nedstengt; stå på, en dag møtes vi på parkeringsplassen igjen klar til nye dyster og ikke glem den gode klubbfølelsen vi har opparbeidet. I våres var vi flinke til å dele opplevelser på sosiale medier, kjør på.

Erna sa for noen dager siden, «hold dere hjemme», men vi sier det er tillatt med en joggetur….

Mvh
styret