Fellestrening er i gang igjen

Torsdag 26. mai åpnet Romerike Runners fellestrening igjen etter å ha vært nedstengt siden 04.03.2021. Det trenes nå i grupper på inntil 20 personer, og fremmøte er på parkeringsplassen ved skedsmohallen/Romerike friidrettsstadion, på nærmere anviste plasser.

Vel møtt på trening!

Runner’n nr. 2 – Mai 2021 er klar for nedlasting.

Runner’n nr. 2 – Mai 2021 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», og du vil finne Runner’n under fane «Medlemssider».

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut til de som skal ha den via egen postombæring eller sendes pr. post.

PS: Har du glemt passordet? Det blir sendt ut en egen epost der dette er oppgitt. DS.

God pinse – med gode nyheter om lettelser i koronarestriksjonene

Lillestrøm kommune går over til smitteverntiltak på nivå 5C fra og med 22. mai.

Men, vi må vente enda litt til, på lokal forskrift…

Den 25. mai samles formannskapet på nytt, for å vedta ny lokal forskrift, som skal gjelde etter at kommunen trer ut av kapittel 5C.

Vi nærmer oss forhåpentligvis den dagen vi har ventet på så lenge, nemlig at vi kan starte fellestreningene igjen… Kommer ny melding når det kan skje.

Fellestrening i RRT fortsatt stengt…

Fellestrening er fortsatt nedstengt …. selv om det er lettet litt på korona-tiltakene i kommunen.

Slik som reglene er nå kan voksne trene sammen i grupper inntil 10 personer. Dette er ikke tilstrekkelig til at vi kan åpne for fullt igjen, men her kan kohorter på inntil 10 i klubben vår gå sammen og trene, bare man holder 1 meters avstand og tar hensyn til andre man møter på treningsturen. Skulle det dannes flere kohorter i klubben vår må disse ikke møtes til trening til samme tid og sted.

Uansett, vi håper og krysser fingrene for at det nærmer seg en full åpning igjen og at vi alle kan møtes ved bommen ved Skedsmohallen.