Klubbstafett torsdag 25. august kl. 18.00

Det er igjen klart for klubbstafett for Romerike Runners, nærmere bestemt:

Tid: Torsdag 25. august kl. 1800.

Sted: Frammøte på plenen bortenfor Lillestrøm stadion, nærmere bestemt i hjørnet på plenen mot Minervahuset.

Servering: Arrangementskomiteen varter opp med tradisjonelt opplegg med grilling!
Som før, ta med noe å sitte på og hver enkelt tar med drikke selv.

Stafett/stafettlag: Vi setter opp 4-personers lag, og starten går ca. kl. 1830. NB! I år prøver vi oss med en ny vri på selve stafetten, som vi håper skal gi mer like konkurransevilkår. Det går i korthet ut på å gi hvert lag et handikap basert på alder og kjønn, som skal jevne ut forskjeller i løpshastighet, og dermed gi hvert lag mer like muligheter til å vinne stafetten.

Mat og premieutdeling etter at alle lag er i mål.

NB! Vi må ta værforbehold (men foreløpig er værvarslet for 25/8 veldig bra!).

Påmelding på Facebook-invitasjon: PS: Det er også sendt ut en invitasjon til klubbkvelden på Facebook – veldig fint hvis alle som har tenkt å komme, og som er på Facebook, går inn på invitasjonen og trykker SKAL, slik at arrangementskomiteen får en indikasjon på antallet som kommer på forhånd (er du ikke på Facebook er du selvsagt likevel velkommen!). Link til Facebook.

Hjertelig velkommen alle glade Runnere! Håper så mange som mulig stiller opp. Vi ser frem til klubbstafett i god gammel tradisjon.
Hilsen Styret og Arrangementskomiteen.

Romerike løpskarusell, 23.08.2022, Sagtomta Nittedal

Romerike Runners Team er arrangør av 6. løp i Romerike løpskarusell, 23.08.2022, Sagtomta Nittedal. Trygve Haug står i spissen for løpsarr.-komiteen.