God jul og godt nyttår

Romerike Runners Team ønsker alle god jul og godt nyttår!

Første trening etter nyttår er 4. januar 2024.

Trivelig nissefest 7. Desember

Hyggelig og sosial nissefest i kveld. Takk til klubbkveldkomiteen for utmerket servering, og takk til Knut Løken for fin julemusikk.


Nissefest torsdag 7. desember 2023

Her er invitasjon til årets nissefest for Romerike Runners torsdag 7. desember kl. 19.00 i kafeen i Skedsmohallen. Håper det passer for veldig mange.

Det er opprettet Facebook-arrangement for nissefesten – fint om alle som kan melder seg på denne linken: https://fb.me/e/6l94vIdRL. Dette er kun for å få en indikasjon på hvor mange som kommer. De som ikke er på Facebook er selvsagt like velkommen. Er du ikke påmeldt, men finner ut samme ettermiddag at du vil på nissefest er det bare å komme!🙂

Runner’n nr. 4 – 2023 er klar for nedlasting

Runner’n nr. 4 – 2023 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», deretter går du inn på fane «Medlemssider», og der vil du finne Runner’n klar for nedlasting.

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut, til de som skal ha den, før treningen torsdag 23. november, resten sendes pr. post.

PS.: Det blir sendt ut egen epost med ytterligere info, bl.a. om bruker/passord for pålogging.

Vi tar gjerne mot kommentarer og synspunkter på Runner’n, og ikke minst ideer til stoff. Ta i så fall kontakt med en i redaksjonen.
Redaksjonen består av Per Johan Dulsrud, Mari-Anne Ranheim, Frøydis H. Øyen og Anne-Brit Strandset.

24.11.2023 kl. 19.00 – Siste fredag i måneden

Romerike Runners inviterer til «siste fredag i måneden» fredag 24. november kl 19.00Venus kafe og Lounge, Kirkegata 12, Lillestrøm.
Dette er Lillestrøm’s nye utested  med beliggenhet vis-avis hovedinngangen på Lillestrøm kultursenter.

Her kan vi «løse verdensproblemer» over et glass eller hva man måtte ønske, mulighet for en matbit også, mao en helt uformell sammenkomst.

Slike steder vil alltid vite hvor mange som kommer, særlig nå før jul, så gå derfor inn på linken under og meld deg på. Er du ikke på Facebook så kan du gi beskjed til undertegnede, og skulle du bråbestemme deg på fredag ettermiddag, søren dette vil jeg gå på, så er det bare å komme, vi avviser ingen, men vi vil helst vite senest torsdag kveld kl. 21 hvor mange som kommer.

Link til Facebook-arrangementet: https://facebook.com/events/s/siste-fredag-i-maneden/853224379855830/

Håper dette passer for veldig mange.
Mvh Styret
v/Sigmund

Treningsprogram høst 2023-vinter 2024

Treningsprogram høst 2023-vinter 2024 er nå lagt ut. Du finner det på fane Trening – Treningsprogram.

RRT – tur til Bislett Games 2024

Bislett Games

Vi «luftet» interessen for dette da vi hadde sommertur til Sotue og det virket som dette var interessant for mange av de tilstedeværende der. Dette blir trolig erstatning for klubbens sykkeldag neste år. Billettsalget er åpnet så her gjelder det å handle raskt for å sikre seg bra plasser, svar så raskt som mulig og senest torsdag 19. oktober. Håper og satser på en stor heiagjeng med Runnere.

Hiv deg rundt og meld deg på.

Alle i Romerike Runners med ledsagere inviteres til felles tur til Bislett Games 2024.
Tid: Torsdag 30. mai 2024 kl. 19.00.
Fremmøtested: Bislett hovedinngang mot Theresesgt.
Klubben ordner med felles bestilling av billetter til selve arrangementet. Vi har valgt felt C på langsiden (motsatt side for målgang). Vi satser på å få billetter under tak (fra rad 12 og oppover).
Pris pr. billett: Kr. 520,-
Hver enkelt må selv ordne med transport til/fra arrangementet, og eventuell mat/drikke. Selv om vi sitter under tak er dette er et utearrangement, så kle deg etter værforholdene😊.

Påmelding: Regn sammen beløpet du skal betale for inngang. Bindende påmelding ved betale inn beløpet til RRT bankkonto 1286 25 02386 eller Vipps 541030 innen torsdag 19. oktober 2023. Oppgi navn og antall billetter i betalingsinformasjon.

Mvh
Styret

Invitasjon til Romerike Runners årsfest 28.10.2023

Kjære Runnere, her følger invitasjon til den tradisjonelle Årsfesten.

Alltid en veldig hyggelig fest og vi kan røpe at mediekjendis Ronny Bergersen skal være DJ, bare han alene burde trekke fullt hus til  Heimen. Han gleder seg til å komme og være sammen med oss denne kvelden.

Så ikke nøl med å melde dere på, tilbring en kveld med venner og treningskamerater, denne gang uten treningstøy, men pentøy til en forandring.

Hilsen Sigmund

Runner’n nr. 3 – 2023 er klar for nedlasting.

Runner’n nr. 3 – 2023 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», deretter går du inn på fane «Medlemssider», og der vil du finne Runner’n klar for nedlasting.

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut, til de som skal ha den, før treningen torsdag 28. september, resten sendes pr. post.

PS.: Det blir sendt ut egen epost med ytterligere info, bl.a. om bruker/passord for pålogging.

Vi tar gjerne mot kommentarer og synspunkter på Runner’n, og ikke minst ideer til stoff. Ta i så fall kontakt med en i redaksjonen.
Redaksjonen består av Per Johan Dulsrud, Mari-Anne Ranheim, Frøydis H. Øyen og Anne-Brit Strandset.

Invitasjon til omvisning på Minervamuseet

God kveld kjære Runnere,

Minervamuseet løper vi forbi nesten hver treningskveld i sommerhalvåret, ligger bak gjerdet på hjørnet ved innkjøringen til Sørum fritidsgård.

Museet inneholder masse friidrettshistorie, driverne påstår at museet er mer anerkjent i Europa enn i Norge. Men slik var det med Grete Waitz også, hun var vel mer kjent og populær i USA enn i Norge…

Du inviteres nå til å se museet fra innsiden. To muligheter:

  1. Onsdag 27. september kl 18-20 påmeldingsfrist mandag kveld 25. september
  2. Tirsdag 10. oktober kl 18-20. påmeldingsfrist søndag kveld 8. oktober

Omvisningen koster kr 300.- pr. person, ønsker du kaffe og vafler med rømme og syltetøy etter omvisningen blir det et tillegg på kr 50,-

Ta gjerne med deg familie, venner eller de du måtte ønske. Jeg spurte ikke pris for barn, kan gjøre det hvis aktuelt, men her er det mye historie, så føler det i tilfelle passer/egner seg for litt større barn.

Håper det er interesse for dette arrangementet.

Nærmere info er sendt ut på epost, og du kan melde deg på til Sigmund, ved angivelse av dato, antall personer og eventuell servering.

Vel møtt. Mvh Sigmund