Vellykket klubbkveld 27.04.2023

Godt oppmøte og god stemning på klubbkvelden 27.04.2023. Temaet for foredraget for kvelden var skadeforebygging, og takk til Oda Berge Kjærsgaard for interessant og nyttig foredrag. Foredraget tok utgangspunkt i arbeidet som gjøres rundt Skadefri-konseptet – et samarbeid mellom Norges idrettshøgskole, Senter for idrettsskadeforskning og Norges idrettsforbund. Skadefri har egen nettside, www.skadefri.no , og egen app «Skadefri». Begge er åpen/tilgjengelig for alle. Her finner du mye informasjon om skadeforebygging innen de forskjellige idretter, bl.a. innen løping som er spesielt interessant for oss, og her kan du lage ditt eget treningsprogram. Det anbefales alle å besøke Skadefri-nettsiden, samt laste ned skadefri-appen. Oda satte opp eget treningsprogram for skadeforebygging for RRT, og det finner du på linken nedenfor. Skulle man trekke en konklusjon av foredraget, er for det første at skadeforebygging er viktig for oss løpere, og for det andre at best resultat av skadeforebyggende trening oppnås ved å følge et fast treningsprogram – dvs. skadeforebyggende trening må inn i det daglige treningsopplegget.

Etter foredraget var det info om klubbsaker, utlodning av fine premier, og som vanlig koselig sosialt samvær. Og stor takk til klubbkveldkomiteen for utmerket servering!

Treningsprogram RRT

 

Påminning – Runner’n på papir

Mai-utgaven av Runner’n nærmer seg, og her kommer en liten påminning ang. Runner’n på papir: Alle som i dag får Runner’n på papir fikk for ca. 3 uker siden en epost, med anmodning om tilbakemelding på om de vil fortsette med papirutgave mot en abonnementsavgift, eller gå over til å lese Runner’n digitalt.
De som ennå ikke har svart, men som ønsker å fortsette med papirutgave av Runner’n, må gi beskjed om dette innen 30.04.2023, enten ved å svare på eposten som ble sendt ut eller via FB/Messenger (link Runnern på papir), der du oppgir følgende:
Navn
Om du fortsatt ønsker Papirutgave.
Om du ønsker å hente Runner’n på angitt sted (vanligvis på trening eller klubbkveld), eller ønsker Runner’n tilsendt pr. post.

Klubbkveld torsdag 27.04.2023

Klubbkveld

Det er igjen klart for klubbkveld i Romerike Runners Team. Denne gang med interessant og forhåpentligvis nyttig foredrag om skadeforebygging.

Tid: Torsdag 27.04.2023 kl. 19.00.
Sted: Kafeen i Skedsmohallen.

Program:
Matservering fra kl. 19.00. Det blir bestilt garderobe i Skedsmohallen slik at de som vil trene først kan få dusje. Følgende garderober er bestilt: Damer: Garderobe 10. Herrer: Garderobe 1 og 2.

Kl. 20.00: Foredrag om skadeforebygging v/fysioterapeut Oda Berge Kjærsgaard. Oda jobber til daglig i Vollaklinikken, og er også idrettsfysioterapeut. Dette burde være høyaktuelt tema for vår klubb. Varighet ca. 1 time.

Før og etter foredraget blir det sosialt samvær, trekning av vinflaske på inngangsloddet, og ikke minst utlodning med fine premier. Etter foredraget blir det også info om diverse klubbsaker. Håper så mange som mulig benytter anledningen til faglig påfyll, og til å treffe dine klubbkamerater i en mer uformell setting.

Fint om de som er på Facebook melder seg på arrangementet som er opprettet, på link Facebook arr RRT klubbkveld, slik at vi får en indikasjon på hvor mange som kommer. Er du ikke på Facebook, eller ikke er påmeldt, er du selvfølgelig like velkommen!

Romerike Runners i Sentrumsløpet 2023

Runners-gjengen som løp Sentrumsløpet i går, her representert ved 10 av dem. Alle fornøyde etter godt gjennomført løp.

Resultater RRT Sentrumsløpet 2023

God påske

God påske fra Romerike Runners Team. Nyt påsken, og gjør deg klar for vårsesongen etter påske.