Invitasjon til Romerike Runners årsfest 28.10.2023

Kjære Runnere, her følger invitasjon til den tradisjonelle Årsfesten.

Alltid en veldig hyggelig fest og vi kan røpe at mediekjendis Ronny Bergersen skal være DJ, bare han alene burde trekke fullt hus til  Heimen. Han gleder seg til å komme og være sammen med oss denne kvelden.

Så ikke nøl med å melde dere på, tilbring en kveld med venner og treningskamerater, denne gang uten treningstøy, men pentøy til en forandring.

Hilsen Sigmund

Runner’n nr. 3 – 2023 er klar for nedlasting.

Runner’n nr. 3 – 2023 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», deretter går du inn på fane «Medlemssider», og der vil du finne Runner’n klar for nedlasting.

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut, til de som skal ha den, før treningen torsdag 28. september, resten sendes pr. post.

PS.: Det blir sendt ut egen epost med ytterligere info, bl.a. om bruker/passord for pålogging.

Vi tar gjerne mot kommentarer og synspunkter på Runner’n, og ikke minst ideer til stoff. Ta i så fall kontakt med en i redaksjonen.
Redaksjonen består av Per Johan Dulsrud, Mari-Anne Ranheim, Frøydis H. Øyen og Anne-Brit Strandset.

Invitasjon til omvisning på Minervamuseet

God kveld kjære Runnere,

Minervamuseet løper vi forbi nesten hver treningskveld i sommerhalvåret, ligger bak gjerdet på hjørnet ved innkjøringen til Sørum fritidsgård.

Museet inneholder masse friidrettshistorie, driverne påstår at museet er mer anerkjent i Europa enn i Norge. Men slik var det med Grete Waitz også, hun var vel mer kjent og populær i USA enn i Norge…

Du inviteres nå til å se museet fra innsiden. To muligheter:

  1. Onsdag 27. september kl 18-20 påmeldingsfrist mandag kveld 25. september
  2. Tirsdag 10. oktober kl 18-20. påmeldingsfrist søndag kveld 8. oktober

Omvisningen koster kr 300.- pr. person, ønsker du kaffe og vafler med rømme og syltetøy etter omvisningen blir det et tillegg på kr 50,-

Ta gjerne med deg familie, venner eller de du måtte ønske. Jeg spurte ikke pris for barn, kan gjøre det hvis aktuelt, men her er det mye historie, så føler det i tilfelle passer/egner seg for litt større barn.

Håper det er interesse for dette arrangementet.

Nærmere info er sendt ut på epost, og du kan melde deg på til Sigmund, ved angivelse av dato, antall personer og eventuell servering.

Vel møtt. Mvh Sigmund


 

Årsfesten lørdag 28.10.2023

Hei alle glade Runnere!
Årsfestkomiteen har vært i jobb en stund allerede, og Heimen, musikk (ikke Vidars) og mat er bestilt til lørdag 28. oktober! Vi håper du har satt av datoen som ble bestemt av styret allerede i februar, jamfør årsplanen vår! Vi satser på hyggelig sosialt samvær, god mat og dans! Innbydelse og påmelding kommer i Runner’n og på nettsidene våre i løpet av uka!
Hilsen Årsfestkomiteen.

Romerike løpskarusell Leirsund 19.09.2023

Siste løpet i Romerike løpskarusell 19.09.2023, 5 km på Leirsund. Runners med god deltakelse.

Oslo Maraton 16.09.2023

Lørdag 16.09.2023 er det nok en gang duket for løperfest i Oslo og mange Runnere pleier sette sitt preg på byen….

Anne-Brit åpner dørene til sitt kontor atter en gang slik at vi har garderobe tett på start og mål, tusen takk. Gi beskjed til henne  om du ønsker benytte deg av dette tilbudet.

Tradisjonen tro har vi bestilt bord hos Egon på Karl Johan til kl. 19.00. Her er alle velkommen, enten du har løpt, vært støtteapparat, tilskuer eller bare ønsker være med på et alltid hyggelig sosialt treff. Vennligst meld deg på til Sigmund senest torsdag kveld (Egon ønsker endelig tall på fredag om hvor mange vi blir til middag).

Her er det bare å hive seg rundt og melde seg på. Se utsendt felles-epost for nærmere info!

Mvh Sigmund.

Klubbkveld torsdag 21. september utsettes inntil videre

I henhold til handlingsplanen vår skulle vi arrangert tradisjonell klubbkveld i kafeteriaen i Skedsmohallen torsdag 21. september. Pga. flommen og alt uværet i det siste har Skedsmohallen hatt vann i kjelleren og dermed vannskader. Aktiviteter som foregår der har derfor måttet flytte opp i 1. etg. og deriblant i kafeteriaen.

Dette betyr at alle som hadde booket kafeteriaen (ut september og trolig lengre fram i tid) har fått disse reservasjonene kansellert. Kommunen har pt ikke noe alternativ å tilby.
Dette igjen betyr at vår klubbkveld torsdag 21. september utsettes inntil videre, mest trolig blir den slått sammen med nissefesten torsdag 7. desember. Da regner kommunen med at situasjonen er normal igjen, eller at de da har alternativt lokale å tilby.

Beklager dette, men mot naturkreftene har man ikke så mye å stille opp med.

Mvh Styret
v/Sigmund

Stomperudkarusellen 05.09.2023

Stomperudkarusellen i dag, 800 meter bane. Romerike Runners fylte opp nesten et helt heat alene!