Nissefest torsdag 7. desember 2023

Her er invitasjon til årets nissefest for Romerike Runners torsdag 7. desember kl. 19.00 i kafeen i Skedsmohallen. Håper det passer for veldig mange.

Det er opprettet Facebook-arrangement for nissefesten – fint om alle som kan melder seg på denne linken: https://fb.me/e/6l94vIdRL. Dette er kun for å få en indikasjon på hvor mange som kommer. De som ikke er på Facebook er selvsagt like velkommen. Er du ikke påmeldt, men finner ut samme ettermiddag at du vil på nissefest er det bare å komme!🙂

Runner’n nr. 4 – 2023 er klar for nedlasting

Runner’n nr. 4 – 2023 er klar for nedlasting.

Logg inn via fane «Logg inn», deretter går du inn på fane «Medlemssider», og der vil du finne Runner’n klar for nedlasting.

Runner’n går samtidig til trykking, og papirutgaven vil bli levert ut, til de som skal ha den, før treningen torsdag 23. november, resten sendes pr. post.

PS.: Det blir sendt ut egen epost med ytterligere info, bl.a. om bruker/passord for pålogging.

Vi tar gjerne mot kommentarer og synspunkter på Runner’n, og ikke minst ideer til stoff. Ta i så fall kontakt med en i redaksjonen.
Redaksjonen består av Per Johan Dulsrud, Mari-Anne Ranheim, Frøydis H. Øyen og Anne-Brit Strandset.

24.11.2023 kl. 19.00 – Siste fredag i måneden

Romerike Runners inviterer til «siste fredag i måneden» fredag 24. november kl 19.00Venus kafe og Lounge, Kirkegata 12, Lillestrøm.
Dette er Lillestrøm’s nye utested  med beliggenhet vis-avis hovedinngangen på Lillestrøm kultursenter.

Her kan vi «løse verdensproblemer» over et glass eller hva man måtte ønske, mulighet for en matbit også, mao en helt uformell sammenkomst.

Slike steder vil alltid vite hvor mange som kommer, særlig nå før jul, så gå derfor inn på linken under og meld deg på. Er du ikke på Facebook så kan du gi beskjed til undertegnede, og skulle du bråbestemme deg på fredag ettermiddag, søren dette vil jeg gå på, så er det bare å komme, vi avviser ingen, men vi vil helst vite senest torsdag kveld kl. 21 hvor mange som kommer.

Link til Facebook-arrangementet: https://facebook.com/events/s/siste-fredag-i-maneden/853224379855830/

Håper dette passer for veldig mange.
Mvh Styret
v/Sigmund