Siste fredag i måneden

Hei alle i Runners

Siste fredag i måneden.

Fredag 25. november kl. 19.00 prøver vi oss igjen med «siste fredag i måneden». Stedet denne gang er Lille Strøm Bar, Storgt. 9 på Lillestrøm. Det blir et helt uformelt sosialt arrangement for Romerike Runners, men ta gjerne med deg ledsager. Vi reserverer bord i 2. etg. i nevnte bar. Baren har ikke eget kjøkken, men ønsker du noe å spise er det mulig å bestille mat levert til baren fra catering. Lyst til å være med?

Lille Strøm Bar ønsker så raskt som mulig å vite hvor mange vi blir, så derfor har vi opprettet et Facebook-arrangement for dette. Ikke nøl, men kast deg rundt og trykk på «Skal» på dette arrangementet.

Link til arrangementet: https://fb.me/e/2ER4p9lCN

NB! NB! Er du ikke på Facebook er du selvsagt velkommen. Du kan da melde deg på ved å sende epost til Sigmund