Klubbkveld torsdag 27.04.2023

Klubbkveld

Det er igjen klart for klubbkveld i Romerike Runners Team. Denne gang med interessant og forhåpentligvis nyttig foredrag om skadeforebygging.

Tid: Torsdag 27.04.2023 kl. 19.00.
Sted: Kafeen i Skedsmohallen.

Program:
Matservering fra kl. 19.00. Det blir bestilt garderobe i Skedsmohallen slik at de som vil trene først kan få dusje. Følgende garderober er bestilt: Damer: Garderobe 10. Herrer: Garderobe 1 og 2.

Kl. 20.00: Foredrag om skadeforebygging v/fysioterapeut Oda Berge Kjærsgaard. Oda jobber til daglig i Vollaklinikken, og er også idrettsfysioterapeut. Dette burde være høyaktuelt tema for vår klubb. Varighet ca. 1 time.

Før og etter foredraget blir det sosialt samvær, trekning av vinflaske på inngangsloddet, og ikke minst utlodning med fine premier. Etter foredraget blir det også info om diverse klubbsaker. Håper så mange som mulig benytter anledningen til faglig påfyll, og til å treffe dine klubbkamerater i en mer uformell setting.

Fint om de som er på Facebook melder seg på arrangementet som er opprettet, på link Facebook arr RRT klubbkveld, slik at vi får en indikasjon på hvor mange som kommer. Er du ikke på Facebook, eller ikke er påmeldt, er du selvfølgelig like velkommen!