Vellykket klubbkveld 27.04.2023

Godt oppmøte og god stemning på klubbkvelden 27.04.2023. Temaet for foredraget for kvelden var skadeforebygging, og takk til Oda Berge Kjærsgaard for interessant og nyttig foredrag. Foredraget tok utgangspunkt i arbeidet som gjøres rundt Skadefri-konseptet – et samarbeid mellom Norges idrettshøgskole, Senter for idrettsskadeforskning og Norges idrettsforbund. Skadefri har egen nettside, www.skadefri.no , og egen app «Skadefri». Begge er åpen/tilgjengelig for alle. Her finner du mye informasjon om skadeforebygging innen de forskjellige idretter, bl.a. innen løping som er spesielt interessant for oss, og her kan du lage ditt eget treningsprogram. Det anbefales alle å besøke Skadefri-nettsiden, samt laste ned skadefri-appen. Oda satte opp eget treningsprogram for skadeforebygging for RRT, og det finner du på linken nedenfor. Skulle man trekke en konklusjon av foredraget, er for det første at skadeforebygging er viktig for oss løpere, og for det andre at best resultat av skadeforebyggende trening oppnås ved å følge et fast treningsprogram – dvs. skadeforebyggende trening må inn i det daglige treningsopplegget.

Etter foredraget var det info om klubbsaker, utlodning av fine premier, og som vanlig koselig sosialt samvær. Og stor takk til klubbkveldkomiteen for utmerket servering!

Treningsprogram RRT