Klubbkveld torsdag 21. september utsettes inntil videre

I henhold til handlingsplanen vår skulle vi arrangert tradisjonell klubbkveld i kafeteriaen i Skedsmohallen torsdag 21. september. Pga. flommen og alt uværet i det siste har Skedsmohallen hatt vann i kjelleren og dermed vannskader. Aktiviteter som foregår der har derfor måttet flytte opp i 1. etg. og deriblant i kafeteriaen.

Dette betyr at alle som hadde booket kafeteriaen (ut september og trolig lengre fram i tid) har fått disse reservasjonene kansellert. Kommunen har pt ikke noe alternativ å tilby.
Dette igjen betyr at vår klubbkveld torsdag 21. september utsettes inntil videre, mest trolig blir den slått sammen med nissefesten torsdag 7. desember. Da regner kommunen med at situasjonen er normal igjen, eller at de da har alternativt lokale å tilby.

Beklager dette, men mot naturkreftene har man ikke så mye å stille opp med.

Mvh Styret
v/Sigmund