RRT – tur til Bislett Games 2024

Bislett Games

Vi «luftet» interessen for dette da vi hadde sommertur til Sotue og det virket som dette var interessant for mange av de tilstedeværende der. Dette blir trolig erstatning for klubbens sykkeldag neste år. Billettsalget er åpnet så her gjelder det å handle raskt for å sikre seg bra plasser, svar så raskt som mulig og senest torsdag 19. oktober. Håper og satser på en stor heiagjeng med Runnere.

Hiv deg rundt og meld deg på.

Alle i Romerike Runners med ledsagere inviteres til felles tur til Bislett Games 2024.
Tid: Torsdag 30. mai 2024 kl. 19.00.
Fremmøtested: Bislett hovedinngang mot Theresesgt.
Klubben ordner med felles bestilling av billetter til selve arrangementet. Vi har valgt felt C på langsiden (motsatt side for målgang). Vi satser på å få billetter under tak (fra rad 12 og oppover).
Pris pr. billett: Kr. 520,-
Hver enkelt må selv ordne med transport til/fra arrangementet, og eventuell mat/drikke. Selv om vi sitter under tak er dette er et utearrangement, så kle deg etter værforholdene😊.

Påmelding: Regn sammen beløpet du skal betale for inngang. Bindende påmelding ved betale inn beløpet til RRT bankkonto 1286 25 02386 eller Vipps 541030 innen torsdag 19. oktober 2023. Oppgi navn og antall billetter i betalingsinformasjon.

Mvh
Styret