Minner om årsmøtet 8. februar 2024

Kjære Runnere,
Minner om årsmøtet og ikke minst fristen i morgen for å sende inn sak/saker du/dere ønsker behandlet på årsmøtet.
Når det gjelder nettbutikken blir den gjennomført med de bestillingene dere har registrert (dvs foreløpig har vi nok bestillinger på singlet, langermet trøye og løpetights sommer lang, På øvrige mangler vi noen bestillinger).
Det blir visning av plaggene på årsmøtet og det er selvfølgelig mulig for dere som eventuelt ikke har bestilt å bestille. Håper flere bestiller!!
Det er bestilt garderobe til de som skal trene før årsmøtet ( en dame- og en herregarderobe).
Som tidligere nevnt er årsmøte åpent for alle medlemmer, forhåndspåmeldt eller ikke. Men – fint om dere melder på facebookarrangementet som er opprettet, slik at vi får en indikasjon på hvor mange som kommer.